Boka tid     Hitta hit     Kontakta    

FAMILJERÅDGIVNING, privat mottagning för familjer

SPI erbjuder psykoterapi och rådgivning till företag och privatpersoner. Våra erfarna psykologer, psykoterapeuter och läkare tar emot barn och ungdomar, vuxna, par och familjer i Stockholm och Uppsala.

Privat mottagning för familjer

Inom SPI finns en grupp psykologer och terapeuter, som är inriktade på par- och familjeproblematik.

 

Oftast är det par med relationsproblem som behöver hjälp att samtala och reda ut sitt förhållande. Att få någon annans frågor och i en dialog mötas, kan ibland vara nödvändigt för att kunna fortsätta relationen. Ibland ska en relation avslutas, och att då göra klart för varandra vad som skall gälla i fortsättningen kan vara klarläggande och ge en trygghet inför framtiden för båda parter. Varje konsultation omfattar i allmänhet 1½ timme. Hur många konsultationer som behövs, varierar kraftigt. Intervallet mellan mötena varierar också, men brukar i allmänhet vara 2–4 veckor. Vill bara den ena parten i ett par komma, går det bra. Om paret senare bestämmer sig för att komma tillsammans, brukar det vara lämpligt att välja en annan terapeut/rådgivare. I vissa fall kan en terapeut träffa en del av familjen och en annan de övriga, varefter båda träffar familjen gemensamt. Det kan då röra sig om en konflikt mellan två grupper (t.ex. föräldrar och tonåringar eller olika generationer).

 

Familjerådgivning Nacka kommun

Du som vill ha mer information och kommer från Nacka kommun, klicka på nedanstående länk så får du mer information om vad som gäller för just er.

Länk till Nacka kommun

Familjerådgivning Sollentuna

Spi är utförare av familjerådgivning åt Sollentuna kommun
Ring SPI-telefonbokning 08-668 90 30

 

Du som vill ha mer information och kommer från Sollentuna, klicka på nedanstående länk så får du mer information om vad som gäller för just er.

Länk till Sollentuna kommun

Familjerådgivning Stockholms stad

"För att få en tid till kundval familjerådgivning i Stockholm stad hos SPI ring vår telefonbokning 08 668 90 30. Ett besök ( á 90 minuter) till kundval familjerådgivning i Stockholm stad kostar 450 kr. Du måste vara bosatt i Stockholms kommun för att kunna välja kundval familjerådgivning i Stockholm stad."

Sträng sekretess

Alla psykologer och psykoterapeuter har tystnadsplikt och sekretess. Varje terapeut har ett avtal inom detta område med Socialpsykologiska Institutet. I familjerådgivning förs inga journaler och du som vill kan vara anonym.

      © spi 2010-01-30 SPI kontakt@spi.nu, www.spi.nu